Lectii de pian acasa

Lectii de pian acasa - Ad Libitum

Studiul la pian îmbunătățește abilitățile cognitive și intelectuale, memoria de lucru dar mai ales memoria verbală, totodată construiește obiceiuri bune precum focalizarea și perseverența, diligența și creativitatea.

AD LIBITUM aduce un profesor la Dumneavoastră acasă, astfel încât copilul să poată desfășura lecțiile de pian în confortul propriei case. Înțelegem că timpul este foarte prețios pentru fiecare dintre noi, astfel că am gândit să venim în sprijinul tuturor părinților cu această opțiune care oferă o multitudine de avantaje:

Lectii de pian - Ad Libitum

Lecțiile noastre de pian sunt potrivite pentru toate vârstele și pentru toate nivelurile de pregătire și includ, pe lângă îndemânarea fundamentală de a cânta la pian, mai multe direcții de abordare și învățare a instrumentului. Am ales să folosim metode diferite de studiu, astfel încât fiecare cursant să își poată dezvolta în ritmul propriu atenția distributivă, câmpul auditiv (urechea muzicală), citirea notelor la prima vedere, memoria de lucru și teoria muzicii.

Lectii de pian online - Ad Libitum

Începând cu luna Martie 2020, lecțiile de pian sunt disponibile și online. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact.