regulament

Prezentul regulament reprezintă stabilirea condițiilor de desfășurare a lecțiilor de muzică, respectiv cursurilor de artă plastică și desen sau teatru, pe care Prestatorul se obligă să le furnizeze Beneficiarului. Toate activitățile educaționale se vor desfășura la locația prestatorului sau online.

Lecțiile de muzică, respectiv cursurile de artă plastică și desen sau teatru se vor desfășura sub forma unui abonament lunar de 4 (patru) sau 8 (opt) ședințe, valabil 30 de zile calendaristice de la data efectuării primei ședințe (cu frecvență de o ședință sau două ședințe pe săptămană).

Scopul abonamentelor este de a stabili frecvența de studiu pentru fiecare cursant în parte, astfel încât fiecare cursant să aibă un interval orar rezervat. Fiecare ședință durează 50 de minute sau 90 de minute, în funcție de programa educațională a școlii.

În situația în care cursantul nu reușește să onoreze programul prestabilit, lecțiile se pot reprograma în limita intervalelor disponibile, în decursul celor 30 de zile de abonament. Plata abonamentului se va face anticipat, în funcție de numărul de ședințe solicitate de către Beneficiar, în baza emiterii unui document fiscal de către Prestator Beneficiarului. 

Plata se face la momentul efectuării primei ședințe din abonament, cu scopul rezervării intervalelor orare prestabilite între Beneficiar și Prestator. Fiecare participare la curs va fi confirmată cu o zi înainte. În cazul confirmării prezenței, aceasta se va valida în orarul profesorului.

În cazul în care cursantul întârzie la curs, întârzierea se face pe timpul său iar acest fapt nu va decala sub nicio forma orarul profesorului. În caz de confirmare și neprezentare, ședința se taxează. În situația în care cursantul nu reușește să efectueze toate ședințele în decursul celor 30 de zile de valabilitate a abonamentului, acestea nu se vor putea reporta la următorul abonament.