Lecțiile de pian sunt potrivite pentru toate vârstele și pentru toate nivelurile de pregătire și includ, pe lângă îndemânarea fundamentală de a cânta la pian, mai multe direcții de abordare și învățare a instrumentului. Am ales metode alternative de învățare, astfel încât fiecare copil să își poată dezvolta în ritmul propriu atenția distributivă și memoria de lucru.

Studiul la pian implică disciplină, îmbunătățește abilitățile cognitive și intelectuale dar îndeosebi memoria verbală. Totodată, construiește obiceiuri bune precum focalizarea și perseverența, diligența și creativitatea. Un copil trebuie să înțeleagă cum poate ajunge la un rezultat prin eforturi proprii și nu printr-un bagaj de informații asimilate mecanic.

Este foarte important ca un profesor să știe să modeleze mintea celui cu care lucrează. Un profesor bun va reuși să scoată în evidență aptitudinile celui cu care lucrează și a-i demonstra teoria prin rezultatele lui proprii. O abordare corectă din punct de vedere pedagogic poate transforma rolul de profesor într-un model pentru elevul lui.

500lei
900lei