DEFINITII

Vanzator – Scoala de Arte AD LIBITUM este un brand al SC AD LIBITUM PIANO SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social în Bucuresti, Bulevardul Lacul Tei nr. 107, bloc 14, scara B, ap.59, sector 2, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.J40/10863/08.06.2022, cod unic de inregistrare fiscala 39702213. Accesul in cadrul website-ului adlibitum.ro si utilizarea acestuia se fac numai cu respectarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea website-ului ca vizitator si realizarea de achizitii de abonamente oferite pe adlibitum.ro presupun implicit acceptarea fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta.
Utilizator – orice persoana fizica/ juridica inregistrata pe domeniul adlibitum.ro, in vederea achizitionarii de abonamente de lectii de muzica

CONTRACT

AD LIBITUM PIANO SRL poate modifica acesti termeni si conditii oricand, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Orice astfel de modificari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website. Utilizarea acestui website de catre Dumneavoastra se considera ca indicand acceptul Dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile publicate cel mai recent.
Orice achizitie de abonament facuta prin acest website va fi supusa acestor termeni si conditii. Aveti responsabilitatea de a va asigura ca toate detaliile pe care le oferiti pe durata Utilizarii sunt corecte, deoarece AD LIBITUM PIANO SRL nu poate fi considerata raspunzatoare pentru nicio confirmare electronica cauzata de furnizarea de informatii eronate.
Prin confirmarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Cumparatorul poate efectua Comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a acestuia.
Dupa lansarea si confirmarea detaliilor comenzii dumneavoastra AD LIBITUM PIANO SRL va va trimite o notificare a inregistrarii solicitarii. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si acceptare a Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail), in urma confirmarii platii abonamentelor solicitate.
AD LIBITUM PIANO SRL nu poate fi raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientilor sai ca urmare a neonorarii comenzilor din motive ce exced vointei AD LIBITUM PIANO SRL.
Toate informatiile folosite pentru descrierea abonamentelor disponibile pe website nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Vanzatorul poate anula achizitia unui abonament online efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

1.Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
2.Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de AD LIBITUM PIANO SRL, in cazul platii online;
3.Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
4.Realizarea a mai mult de doua incercari de comanda consecutive, esuate;

DISPOZITII FINALE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AD LIBITUM PIANO SRL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori. Utilizatorii care acceseaza adlibitum.ro pot face comentarii la adresa abonamentelor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. AD LIBITUM PIANO SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. AD LIBITUM PIANO SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii.

 

Mai multe informatii despre Regulamentul privind modul de desfasurare a activitatilor educationale oferite de catre Scoala de Arte AD LIBITUM puteti regasi aici